Rólunk

 

Cégünk  gyümölcsfa Kiskereskedelmi vállallkozásként indult 1995-ben. Idővel az ügyfelek számának növekedésével egyetemben bővítettük  kínálatunkat. Ma már két nagy, széleskörü kiskereskedelmi lerakatot üzemeltetünk.
2005-ben indítottuk el Nagykereskedésünket. Kertészeti centrumokat látunk el föként Kelet- és Középszlovákiában valamint Magyarországon belül.
2009 óta üzemeltetjük e-shopunkat. Csomagküldeményeink Szlovákián belül kerülnek kézbesítésre.

Facsemetéinket saját telephelyünkön - faiskolánkban neveljük ki, ezért ezek növekedési feltételei teljes mértékben megfelelnek a hazai és környékbeli országok klímájának.
Az elöállított fák leginkább koronás csemeték 2,00 m - 2,50 m magasságban.

Termékeinket rendszeres növényorvosi bevizsgálásnak vetjük alá a Földmüvelésügyi intézet és Euronormák szabályai alapján. Ezúton vannak certifikálva kvalitás, egészségügyi kondíció ill. fajtaazonosság szempontjából.

Szaporításnál föként gyenge- és közepes növekedésü alanyokat használunk, hogy facsemetéink a továbbiakban is megtartsák elönyös tulajdonságaikat és kiskertekben hasznosíthatóak maradjanak.


Kínálatunkból vevöink életerös, minöségi, egészséges növényeket vásárolhatnak barátságos áron széles körü választékban.
Csemetevásárláskor megfelelö kertészeti szubsztrátot, tözeget vagy természetes alapú szerves tápanyagot is kínálunk ültetéshez.

Kosár
A kosár üres
Összesen: 0,- €